Followers

Order Form

Email (WAJIB):
Full Name:
Handphone No:
Full Address (POSTCODE REQUIRED):
Payment Method: Maybank
CIMB
Poslaju Delivery:
Item Code & Alternative Code/ Comment:
OhShawl Blog Follower? Yes
No
Payment Period: Within 24 hours
Within 48 hours
Kenali OhShawl dari? Facebook
Blog
Kawan-Kawan

Pihak OhShawl akan menghantar INVOICE ke EMAIL anda.

Check inbox atau SPAM BOX.

Submit Form jika anda SERIOUS BUYERS! Thanks for your support (^_^)v

This form powered by Freedback

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET (SLIMMING SUIT)

Assalammualaikum W.B.T


BERHATI-HATI DENGAN LAMBAKAN KORSET 

BAMBOO TIRUAN!!! HARGA KAMI HARGA MAMPU MILIK 

DAN KAMI TELAH MENJUAL LEBIH DARIPADA 2000 

HELAI. 

JIKA ANDA MEMBELI KORSET TIRUAN, KORSET 

MUDAH KOYAK. TIDAK SELESA. PANAS. BERGULUNG 

DAN MUDAH REGANG.

KAMI RE-STOCK LAGI KORSET INI ATAS PERMINTAAN YANG TINGGI. HARGA KAMI JUGA ADALAH HARGA YANG MAMPU MILIK DAN BERPATUTAN. JOM REPLACE ORDER SEKARANG JUGA!


Kini anda mampu miliki bentuk tubuh yang anda idamkan. Tidak perlu berbelanja besar untuk dapatkan bentuk tubuh yang menawan.

Mengapa perlu pilih BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET?


-Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.
-Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.
-Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.
- Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.
- Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.
- Boleh membetulkan postur badan anda.

Terdapat dalam 2 saiz sahaja.

(S - M) dan (L - XL)

Saiz S - M

Pinggul: 84-94cm
Pinggang: 62-72cm
Berat: 45-65kg

Saiz L - XL

Pinggul: 98-105cm
Pinggang: 76-81cm
Berat: 65-85kg

Saranan kami:-

- Pakai korset ini selama 8jam setiap hari selama 2bulan untuk mendapatkan kesan yang terbaik.
- Terdapat lubang besar dibahagian bawah koset ini bagi memudahkan anda membuang air.
-Seeloknya sapukan pemanas dahulu, kemudian baru sarungkan korset ini. Pembakaran lemak lebih cepat.
- Minum air masak minimum 3liter sehari.

RM40 / pcs





Cepat-cepat replace order ye.. ^___^

44 comments:

  1. salam, kalau sy nk order yg ni ade lg x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALAIKUMMUSSALAM..MASIH ADA. REPLACE ORDER PADA ORDER FORM DIATAS BLOG NI YE..ATAUPUN BOLEH EMAIL KAMI ohshawl@gmail.com
      TQ :)

      Delete
    2. saya nak order la,,, nk wat pyment cmne?

      Delete
    3. WAALAIKUMMUSSALAM..MASIH ADA. REPLACE ORDER PADA ORDER FORM DIATAS BLOG NI YE..ATAUPUN BOLEH EMAIL KAMI ohshawl@gmail.com
      TQ :)

      Delete
    4. macam menarik jer korset ni,boleh la saya belikan untuk wife nanti

      Delete
  2. salam, harap emailkan saya ttg kaedah order dan no akaun utk pesanan. halina8008@gmail.com Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. askum sis..saya nak order..tpi mcm mana ye..

    ReplyDelete
  4. Salam..camane nak oder yea?

    ReplyDelete
  5. ada lg x??? postage mcm mna???

    ReplyDelete
  6. ade lagi x? email detail ye lizamir2406@gmail.com

    ReplyDelete
  7. kalau order, berapa hari boleh dapat??

    ReplyDelete
  8. ada lagi tak saya nak orderlah..plz sms saya 0197534299 isz

    ReplyDelete
  9. ade lg x?kalau ade boleh sms sy..0133627678

    ReplyDelete
  10. ade lg x???
    sy srius nk beli..

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum.

    Dear all..korset ready stock :)

    Boleh isi order form di bahagian atas blog untuk pesanan. RM40 sahaja =)

    cepat..cepat..

    TQ =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. askm.. klo nk borong ble ke? price me at 0163246477

      Delete
  12. Assalammualaikum

    dear all.. korset ready stock. boleh isi order form di bahagian atas blog ataupun direct order to 013-3357696 atau https://www.facebook.com/ErnaOhShawl

    Terima kasih

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum...saya nak order 1 set...tmasuk postage ke jb brapa?

    ReplyDelete
  14. saya nk oder 2 set, berapa harga termasuk postage?? tolong pm saya kat email

    sitinurashikin.87@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Ada jual lg ke? price? Info at nilza_ azlin@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. ada stock lagi tak?? email saya aziana_1410@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. free postage ke?

    ReplyDelete
  18. Camane nk oder ye..serius nk beli ni

    ReplyDelete
  19. Saya nk order ne..mcmana yer..tlg bg info kt email sy alyanis84@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Salam, klu nak order mcm mana ye? Email : beeluvu@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. hai.. di atas tu dinyatakan bahawa kita harus sapukan pemanas dulu?? apa tu?

    ReplyDelete
  22. hai .. boleh sy tanya kalau saya nak beli banyak . macm mne dgn harga dia ea ?

    ReplyDelete
  23. As salam ada lg x?saiz xl.kalau berat 100kg keatas muat x?pm me

    ReplyDelete
  24. As salam ada lg x?saiz xl.kalau berat 100kg keatas muat x?pm me

    ReplyDelete
  25. Salam.sy niora.seriuz nk beli yg original.pm me.0177484076

    ReplyDelete
  26. Salam.sy niora.seriuz nk beli yg original.pm me.0177484076

    ReplyDelete
  27. Sy nk beli..plez pm me 0196678949

    ReplyDelete
  28. Ade lg x pm me please.0164469642

    ReplyDelete
  29. Ada lg x bermnat nk bli yg original..hw to cntact u?

    ReplyDelete
  30. Sis sy brmnt la dgn bamboo suit..blh whtsap sy kt 0132926744

    ReplyDelete
  31. UPDATED 10/1/2015

    Assalammualaikum dan salam kasih sayang.. Dear all.. korset ready stock.

    Untuk mendapatkan maklum balas dari pihak kami lebih cepat,

    SMS / WHATSAPP 013-3357696

    Terima kasih

    ReplyDelete

Jika ada sebarang soalan boleh drop by di sini ye.. Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...