Followers

Order Form

Email (WAJIB):
Full Name:
Handphone No:
Full Address (POSTCODE REQUIRED):
Payment Method: Maybank
CIMB
Poslaju Delivery:
Item Code & Alternative Code/ Comment:
OhShawl Blog Follower? Yes
No
Payment Period: Within 24 hours
Within 48 hours
Kenali OhShawl dari? Facebook
Blog
Kawan-Kawan

Pihak OhShawl akan menghantar INVOICE ke EMAIL anda.

Check inbox atau SPAM BOX.

Submit Form jika anda SERIOUS BUYERS! Thanks for your support (^_^)v

This form powered by Freedback

KORSET MURAH - BAMBOO CORSET FREE POSTAGE!


BERHATI-HATI DENGAN LAMBAKAN KORSET 

BAMBOO TIRUAN!!! HARGA KAMI HARGA MAMPU MILIK 

DAN KAMI TELAH MENJUAL LEBIH DARIPADA 2000 

HELAI. 

JIKA ANDA MEMBELI KORSET TIRUAN, KORSET 

MUDAH KOYAK. TIDAK SELESA. PANAS. BERGULUNG 

DAN MUDAH REGANG.

KAMI RE-STOCK LAGI KORSET INI ATAS PERMINTAAN YANG TINGGI. HARGA KAMI JUGA ADALAH HARGA YANG MAMPU MILIK DAN BERPATUTAN. JOM REPLACE ORDER SEKARANG JUGA!

Assalammualaikum W.B.T

Kini kami tampilkan revolusi korset bamboo yang baru iaitu 
Duluxe Natural Bamboo Korset 

Berbeza dengan Standard Natural Bamboo Korset yang lama, Duluxe adalah jauh lebih baik dan berkualiti tinggi.

Anda mampu miliki bentuk tubuh yang anda idamkan. Tidak perlu berbelanja besar untuk dapatkan bentuk tubuh yang menawan.

Kebaikan DELUXE Natural Bamboo Slimming Korset :

1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Mengapa perlu pilih DELUXE Bamboo Slimming Korset :

★ Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.
★ Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.
★ Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.
★ Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.
★ Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah     payudara juga akan terbentuk cantik.
★ Boleh membetulkan postur badan anda.
★ Korset ini dari benang arang buluh yg terpilih(kain berkualiti tinggi)

Ciri-ciri penting NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE :

✔ Mudah Dipakai
✔ Kain Tidak Gatal Dan Panas
✔ Terbukti Berkesan
✔ Membantu Pembentukan Badan Lebih Langsing
✔ Mencegah Sakit Belakang
✔ Yang Penting Anda Mampu Milik
✔ Produk Hot

INFO:

Terbuat dari ARANG BAMBU ALAMI. Merupakan pakaian dalam anti bakteri sekaligus dirancang secara khusus oleh ahli kecantikan dan ahli anatomi tubuh untuk membentuk tubuh langsing ideal.

NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE sangat selesa dipakai dan memiliki 4 fungsi utama untuk :

- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan payudara
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan otot perut
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengangkat punggung
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Membentuk peha

Jadikan Natural Bamboo Slimming Suit Deluxe sebagai pakaian dalam anda sesuai dipakai setiap hari selama 8jam atau lebih

Perbezaan Korset Bamboo Lama/Standard Dan Deluxe :

✔Dynamic shift fat design
✔Unique Pesicion Weaving
✔Solid cutting
✔Kotak LEBIH EXCLUSIF
✔Bhgn Pinggang Dan Peha LEBIH FIT
✔Kain Di bahagian Dalam LEBIH Lembut
✔Ada Chop FAGNAIER Di dada
✔Ada TAG LABEL di baju

Label yang terdapat pada setiap korset

Korset yang anda beli dari kami akan di bungkus cantik 
dalam beg berzip seperti gambar di atas.

Terdapat dalam 2 saiz sahaja.

(S - M) dan (L - XL)

Saiz S - M

Pinggul: 84-94cm
Pinggang: 62-72cm
Berat: 45-65kg

Saiz L - XL

Pinggul: 98-105cm
Pinggang: 76-81cm
Berat: 65-85kg

Saiz XXL-XXXL

Pinggul: 108cm-117cm
Pinggang: 82cm-110cm
Berat: 85kg-100kg

Saranan kami:-

- Pakai korset ini selama 8jam setiap hari selama 2bulan untuk mendapatkan kesan yang terbaik.
- Terdapat lubang besar dibahagian bawah koset ini bagi memudahkan anda membuang air.
-Seeloknya sapukan pemanas dahulu, kemudian baru sarungkan korset ini. Pembakaran lemak lebih cepat.
- Minum air masak minimum 3liter sehari.

Cara Cucian dan Sila Beri Perhatian:

- Mencuci menggunakan tangan dengan deterjen biasa.
- Perah dengan lembut, cuci & biarkan kering di tempat sejuk
- Jangan menggunakan pemutih
- Jangan menggunakan mesin cuci atau pengering
- Mencuci dengan menggunakan tangan untuk memastikan kualiti elastik pada korset terpelihara

RM50 (SM) RM55 (SS)
FREE POSTAGE!



Kami telah menjual lebih daripada 2000 helai korset bamboo sejak setahun yang lalu

Penghantaran menggunakan perkhidmatan pos laju

UNTUK TEMPAHAN, 
SMS/WhatApps/PM 013-3357696

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!



24 comments:

  1. hai. this one still available ke? -naja-

    ReplyDelete
  2. hye nie ade stock lagi tak ? email ples , mmg nak sangat ,

    fara.libra@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. nak beli mcm mna ?
    tlg email plisss. .
    Emochiru_94@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. salam, nk beli cmne? sy nk order... ni emel sy.. tiem1373@yahoo.com tq

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum

    dear all.. korset ready stock. boleh isi order form di bahagian atas blog ataupun direct order to 013-3357696 atau https://www.facebook.com/ErnaOhShawl

    Terima kasih

    ReplyDelete
  6. Include pstge brp..??

    ReplyDelete
  7. dah isi form? cara pembayaran cmne plak?

    ReplyDelete
  8. Salam nk oder 1 ....still available ker??email sy kt cty_sfaaz@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. pm detail to me plez.. still available ke..?
    email sy rozanieza_23@yahoo.com
    tq :)

    ReplyDelete
  10. nk order..please Pm sya kat d_yana110@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  11. nak order... pm me tengkufa15@gmail.com..

    ReplyDelete
  12. hye nak order..pls pm arnure@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  13. saya nak beli macam pls pm ke pesonatimur2@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. pm nsy_nurul@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Pm sy nazurah_786@yahoo.con

    ReplyDelete
  16. Pm saya....aznur09@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. pe perbezaan tiruan dan yg ori..pm harga..
    email: adekas90@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. UPDATED 24/4/2014

    Assalammualaikum dan salam kasih sayang..

    dear all.. korset ready stock. boleh isi order form di bahagian atas blog ataupun direct order to 013-3357696 atau pm https://www.facebook.com/ErnaOhShawl

    Terima kasih

    ReplyDelete
  19. Utk size xxxl ada lg x..
    ioh_ssj87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  20. sy mau pesen dong korset nya uk xl mba bayar gmn ne mks

    ReplyDelete
  21. UPDATED 10/1/2015

    Assalammualaikum dan salam kasih sayang.. Dear all.. korset ready stock.

    Untuk mendapatkan maklum balas dari pihak kami lebih cepat,

    Direct order to 013-3357696 atau pm https://www.facebook.com/ErnaOhShawl

    Terima kasih

    Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win

    ReplyDelete
  22. Sis nk bli mcm ne plez email sy....ciknorbaizura1234@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Sis nk bli mcm ne plez email sy....ciknorbaizura1234@gmail.com

    ReplyDelete
  24. sis available lg x..wasap sy 0175858912,tq

    ReplyDelete

Jika ada sebarang soalan boleh drop by di sini ye.. Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...