Followers

Order Form

Email (WAJIB):
Full Name:
Handphone No:
Full Address (POSTCODE REQUIRED):
Payment Method: Maybank
CIMB
Poslaju Delivery:
Item Code & Alternative Code/ Comment:
OhShawl Blog Follower? Yes
No
Payment Period: Within 24 hours
Within 48 hours
Kenali OhShawl dari? Facebook
Blog
Kawan-Kawan

Pihak OhShawl akan menghantar INVOICE ke EMAIL anda.

Check inbox atau SPAM BOX.

Submit Form jika anda SERIOUS BUYERS! Thanks for your support (^_^)v

This form powered by Freedback

Silicon Breast Pump Murah

MANUAL BREAST PUMP MURAH


Hi ibu-ibu. Sedang mencari breast pump manual ke? Haa....memang tepat sangat ibu-ibu sampai kat blog ini. Sebab sekarang ni pun memang tengah meletop hot sana-sini orang bercerita tentang kehebatan Silicon Breast Pump. Jangan risaulah ibu...kalau kekurangan budget nak beli gadget penyusuan mahal-mahal, permulaan...boleh beli V-Coool Manual Breast Pump Silicone


Memang banyak juga la jenama silicon breastpump dipasaran sekarang ni. Tapi  V-Coool Manual Breast Pump Silicone ni paling menawan bercorak kat corong. Nampak glamour dan elegant gittuu. Lepas tu nama pun Breast Pump Silicone, so transparent lah. Boleh nampak susu dah penuh. Siap ada penanda sukatan berapa oz susu yang dah kita dapat. Semangat ibu nak pam pam susu.





Mudah sangatlah bila ada Silicon Breast Pump Murah ni. Pengalaman erna dulu masa 1st time menyusukan anak, sebelah menyusukan baby, sebelah lagi tadah pakai kain tuala. Sebabnya kalau tak nanti, meleleh...leleh...susu kat nenen sebelah lagi. So, bila dah adanya manual silicone pump ni memang sangat mudahlah. Sebelah menyusukan anak, sebelah lagi boleh tadah susu dan simpan dijadikan stock susu. Best! Contoh macam gambar dibawah ni;


Nak cuci pun mudah. Sekeping ni je. Tak ada banyak-banyak part nak kena basuh. Nak masuk dalam microwave pun boleh untuk steril. Mudah tersangatlah mudah kerja mak mak menyusukan anak sekarang ni. Cer tengok gambar bawah ni;




Product Description :


V-Coool Female Manual Natural Breast Pump Soft Silicone Breast Milk Suction Collection

Elegant and beautiful patterns,with clear scale on breast pump, you can visually see milk yield

Enjoy suction play, increase sensitivity, and enlarge your breasts!

Can be collected breast milk during lactation simultaneously , prevent waste and smudge clothes

Soft and BPA free,can be sterilized with hot water and microwave

Convenient milk tank ,do not worry about milk overflows

Sucking mouth soft and designed to be larger opening, can better fit the breast, very comfortable


Materials: liquid silicone

Color: Transparent


HARGA RM39 (SM)

RM45 (SS)

FREE POSTAGE !!!!

Mencari produk shaklee? jemput ke http://ummierna.blogspot.com

1 comment:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete

Jika ada sebarang soalan boleh drop by di sini ye.. Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...